dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Wyciskarka do pokarmów

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Czapla

Aug 03, 2012 22:23    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 Byłam ostatnio w restauracji i widziałam jak jakaś młoda mamusia miała taki mały ręczny przyrządzik do rozdrabniania pokarmu, wrzucała tam makaronik, brokuły i inne jarzynki i wyciskała do takiej jakby miseczki i karmiła z niej niemowlę. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałam. Moja siostra ma 6-miesięcznego synka, z którym często podróżuje i chciałabym jej coś takiego kupić, ale nigdzie nie mogę znaleźć, nie wiem nawet jak to się nazywa. Pomożecie?
skarpeta

Aug 04, 2012 10:32    Cytuj
 Bardzo mnie zaciekawilaś. Niestety nie wiem jak to się nazywa, ani nawet ja to wygląda, ale zainteresował mnie opis. Przydałoby mi się coś do rozdrabniania pokarmu prócz blendera, ponieważ go mogę używać tylko w domu. Jak jesteśmy w trasie to mam już spory problem.
Tigri

Aug 07, 2012 13:04    Cytuj
Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o tego typu urządzeniu. Osobiście zawsze przygotowuje żywność dla maluszka w domu i do słoiczków. Niestety dużo się przez to jedzenia marnuje, ale jakoś trzeba wytrwać ten okres :) Jesteś pewna, że to za pomocą tego urządzenia przygotowywała maluchowi jedzenie ?
Czapla

Aug 08, 2012 00:01    Cytuj

Jest, znalazłam :)

www.od-narodzin.pl/produkt/the_wean_machine__wyciskarka_do_owocow_deserkow_ob.php

to było coś takiego, jest gdzieś nawet filmik na youtube. No powiedzcie, czy to nie jest wygodne, przydatne? Gdybym wcześniej coś takiego znalazła, to na pewno kupiłabym jak moje maluchy były jeszcze malutkie, na wyjazd czy na spacer jak znalazł.

skarpeta

Aug 08, 2012 17:15    Cytuj
 Takie proste urządzenie, a wspaniałe rozwiązanie. Dlaczego nie ma czegoś takiego w sklepach? Ja myślę, że się na to skuszę, bo blender bądź co bądź nie jest najlepszym urządzeniem.
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu