Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
nocne moczenie
- Treść
Mam mały problem, a może nawet duży. Mam dwóch synów jeden 6 lat drugi 4,5 i ten młodszy zaczął się moczyć w nocy i to dosyć często. Ze starszym synem nie było takiego problemu i dlatego nie wiem co robić? Macie jakiś pomysł? Pomóżcie proszę.
A czy młodszy już wcześniej przestał moczyć się? Wiesz, że łatwiej odpieluchować dziecko w dzień, kontrola opróżniania pęcherza w nocy jest trudniejsza. Polecam poczytać kilka artykułów dotyczących moczenia, w Twoim przypadku to nawet nie moczenie nocne tylko okres wykształcania się kontroli. Spokojnie, dziecko samo z tego wyrośnie.