Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Co na katar?
- Treść
Też mam ten problem, co wiosna i pylenie to uciążliwy katar przez co powoli zaczęłam nienawidzić początku tej pory roku... Jeśli chodzi o wyżej wspomniane aerozole to najlepszy jest Euphorbium S, jak go użyję to zaczyna być znośnie.
Ogólnie warto poczytać na temat alergii, może się okazać że wiele stosowanych przez nas sposobów jest nieskutecznych. Ja najwięcej znalazłam tutaj www.leczsiezdrowo.pl/alergia.htm , oczywiście jest wiele innych stron ale polecam zacząć od tej ;)
No niestety, z alergią trzeba jakoś żyć, a pani synek będzie musiał nauczyć się z nią żyć, czy tez spróbować ja zwalczyć, jeżeli już wybieracie walkę inhalatorami, czy tym podobnymi rzeczami, to wybierzcie porządnie tak żeby to pomogło i nie zaszkodziło. Lek podany wyżej wydaje się być bezpieczny i skuteczny wiec czemu by nie spróbować.
Też mam ten problem, co wiosna i pylenie to uciążliwy katar przez co powoli zaczęłam nienawidzić początku tej pory roku... Jeśli chodzi o wyżej wspomniane aerozole to najlepszy jest Euphorbium S, jak go użyję to zaczyna być znośnie.
Ogólnie warto poczytać na temat alergii, może się okazać że wiele stosowanych przez nas sposobów jest nieskutecznych. Ja najwięcej znalazłam tutaj www.leczsiezdrowo.pl/alergia.htm , oczywiście jest wiele innych stron ale polecam zacząć od tej ;)
A ten Euphorbium S jak działa? Czy ułatwia oddychanie, czy tylko ma za zadanie nawilżyć nos?
Dziękuję za rady, kupiłam ten euphorbium i rzeczywiście pomógł. Nosek już sie nie zatyka i mały śpi spokojniej.
skarpeta, sama go stosowałam ze 2 tygodnie temu, jak się przeziębiłam i dzięki niemu pozbyłam sie kataru. Udrażnia nos, dodatkowo go nawilża, w przeciwieństwie do niektórych kropli do nosa.