Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
GRY :)
- Treść
Ja znalazłam fajny sposób na spedzanie wolnego czasu z moim 8ltnim synkiem :) Ostatnio przeglądałam gry planszowe, o których chyba juz wszyscy zapomnieli :( A szkoda, bo to naprawde fajna zabawa dla całej rodzinki. Znalazłam chińczyka wykonanego z drewna ekologicznego-super- sprawa! Syn bardzo zadowolony, polecam. Podam linka gdyby kto zadowolony tym artykuem http://e-bast.pl/52-gra-planszowa-chiczyk-w-ekologicznym-pudelku.html
A my z kolei uwielbiamy z dziećmi spędzać czas na podwórku, teraz z wyrzutnią Nerf na dyski i wodę, mówię wam jaka super zabawa :)
A czy ta wyrzutnia jest bezpieczna dla dzieci? Gdzie mogę ją kupić i ile kosztuje? Czy jest możliwość przetestowania jej w Warszawie w jakimś sklepie?
Poszukaj tej wyrzutni w sieci - znajdziesz bez problemu - tylko są różne rodzaje i róznią się też ceną. Zobacz sobie np. tutaj:
Na stronie internetowej Smyka możesz kupić Nerfy w promocji, sama zresztą z niej skorzystałam ;) A na nerf.pl jest lista sklepów gdzie będą przeprowadzone eventy.
Dziękuję za szybką odpowiedz. Zależało mi na tej informacji ponieważ mój syn marzył o tej wyrzutni. Cieszy mnie również fakt, że zabawka ta jest całkowicie bezpieczna i nie muszę się martwić, że stanie się coś niedobrego podczas zabawy.
Nie ma za co :) A zabawka jest zupełnie bezpieczna dyski otoczone są guma a strzałki są piankowe. Bez obaw możesz kupić małemu. Frajda dla całej rodzinki ;)
Widziałam dzieciaki na osiedlu bawiące się tymi Nerfami - są rewelacyjne. Mały będzie szczęśliwy
Tak jak już na jednym z wątków napisałem, że w najbliższy weekend czyli 1 - 2 września jest możliwość przetestowania wyrzutni Nerf (różnych modeli) oraz szansa na zdobycie kuponu rabatowego, który uprawni nas do zakupu nowej wyrzutni dla naszej pociechy nawet o 25% taniej. Jak chcesz więcej informacji to wejdź na stronę www.nerf.pl tam zdobędziesz więcej informacji o wspomnianej promocji.
Ja na stronie Smyka kupiam wyrzutnie w promocji razem z dodatkowymi dyskami :) Chłopaki szczęśliwi :)
Ja się zetknęłam ze strzałkami, a są one piankowe z gumowymi nakładkami, co daje bezpieczną zabawę. Muszę się jeszcze przyjrzeć tym dyskom, bo też są pewnie fajne.
Fajne to mało powiedziane. Dziś będziemy z synem testować omawianą wyrzutnie dyskową. Raczej z pustymi rękoma nie wrócimy do domu:-)
I jak testowanie wyrzutni? :) Kupiliście którąś z nich?
I jak testowanie wyrzutni? :) Kupiliście którąś z nich?
Oczywiście, że tak! Kupiliśmy wyrzutnie na dyski. Super zabawa!
Jak tam zabawa Nerfem? Nie znudził się jeszcze ? ;)
Znudziło? Nic podobnego. Ta wyrzutnia to jedna z nielicznych zabawek, która po tygodniu nie została odłożona w kąt po tygodniu. Taka kolej rzeczy musi gwarantować, że zabawka synowi naprawdę się podoba.
No właśnie , najgorsze jest to , kiedy dziecko dostaje swoją wymarzoną zabawkę i po jednym dniu rzuca ją w kąt i zapomina o niej. No na szczęście u mnie też Nerfy nie poszły w odstawkę :)
To jest prawda, mój siedmiolatek też tak ma, że niestety szybko mu nudzą się zabawki. Szukam czegoś czym mógłby zająć sie dłużej, a te Nerfy jak zdążyłam się zorientować to jakieś fajne zabawki. Syn mi cos wcześniej wspominał, że koledzy mają. A, że zbliżają się jego urodziny to już chyba wiem co mu kupie :)
Pewnie, że tak, nawet nie masz się nad czym zastanawiać. Na pewno prezent w postaci Nerfa to będzie strzał w 10 :) U mnie przynajmniej tak było.
Nie dość, że fajne to i bezpieczne. Wyrzutnia Nerf na prezent to bardzo dobry pomysł.
A tym bardziej, że już zbliża się czas szukania prezentów gwiazdkowych ;) Dla chłopaków te wyrzutnie to fajna spraa, każdy będzie z takiej zadowolony.
Mój syn z tej wyrzutni Vigilon jest bardzo zadowolony i myślę, że na tej jednej się nie zakończy. Wyrzutnie rzeczywiście są fajne, dobrze wykonane i zupełnie bezpieczne.
Bardzo fajne rozwiazanie jesli chodzi o pomysł na prezent. Warto jest to rozważyć... ale powiem ze zaciekawiła mnie ta zabawka.
Każda wyrzutnia czy to na dyski czy to na strzałki ma swoje zalety? A Wam, które podobają się najbardziej i dlaczego?
My na razie mamy jedną wyrzutnię na dyski, ale syn jest bardzo z niej zadowolony, sami z mężem też się nią trochę pobawiliśmy. Dyski są otoczone gumą i bardzo wysoko i daleko latają. Wiem, że tych wyrzutni jest sporo na rynku i pewnie jeszcze nie jedną kupimy :)
Jest ich do wyboru, do koloru, można uzbierać kolekcję ;) Mój starszy też zamówił sobie nowy model.
Zgadza się wybór jest bardzo duży i każde dziecko znajdzie coś dla siebie. Ja już nie mogę doczekać się wakacji i wypróbowania wyrzutni na wodę. To dopiero będzie zabawa.
Zanim się obejrzymy będzie już lato, ale przed nami jeszcze cała zima ;) Macie juz pomysły na prezenty gwiazdkowe swoim dzieciaczkom?
U mnie podobnie jak u Ciebie, mój syn chce kolejną wyrzutnie, więc tak sobie myślę, że byłby to dobry prezent na gwiazdkę.
Na pewno sie ucieszy :) A ceny też są różne bo już za ok. 30 zł. można kupić taką wyrzutnię.
Widzę, że wyrzutnie Nerf robią niezłą furorę jeżeli chodzi o prezenty pod choinkę. Dla zainteresowanych znalazłem ciekawą promocję w jednym ze sklepów internetowych www.smyk.com/marka/nerf
Dokładnie z tej promocji skorzystałam :) Kupiłam od razu dwie, bo ceny na prawdę są dobre.
Wcale ci się nie dziwie, zajrzę i zobaczę jak jeszcze ta promocja jest to i ja pewnie z niej skorzystam ;)
ta zabawka tak spodobała się mojemu synowi, że w końcu nie siedzi godzinami przed komputerem a bawi się z rówieśnikami czy to w domu czy na dworze. Zawsze to trochę pobiega i się porusza.
Nerfy są mega zabawką. Mój syn je uwielbia. Odwiedź stronę sklepu Mimi - ja tu zawsze kupuję, mają dobre ceny :) -> http://mimi.com.pl/sklep - ten link co podałam to jest sklep internetowy z zabawkami ale mają jeszcze sklep stacjonarny w Poznaniu przy ul. Kraszewskiego, nr nie pamiętam.
A zaglądaliście do mnie na www.debinski.edu.pl po gry?