Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Wyprawka dla malucha
- Treść
Ja przy pierwszym dziecku biegałam jak nawiedzona od sklepu do sklepu, szukając gdzie najlepiej i najtaniej i nawet sprawialo mi to przyjemność, bo czułam sie dobrze, brzuszek był jeszcze mały, wiec to była naprawde frajda.
Drugą ciążę znosiłam dużo gorzej, prawie całą przeleżałam, więc ominął mnie ten cały szał zakupów, nie miałam na to zwyczajnie siły. Dlatego kupowałam juz wszystko w jednym miejscu, panie mi doradziły i załatwiłam całą wyprawkę jednego dnia. Jest w Warszawie taki duży sklep, Zebra Świat Dziecka, mają tam dosłownie wszystko i w sumie ciesze się, że kupiłam tam całą wyprawkę, bo ceny mają naprawdę atrakcyjne.
to może zabierz jakąś przyjaciółke z samochodem, pomoże Ci wybierać, miło spędzisz czas, a i będzie Cie woziła:) Przypomniało mi się jeszcze żebyś np. kupiła gruszkę do nosa, przyda się na pewno albo aspirator do noska, no i małe nożyczki z zaokrągloną końcówką żeby maluszkowi obcinać paznokcie bo później będziesz miała całą buzie podrapaną:D