Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Wózek dla Jasia
- Treść
allegro mozna zobaczyc
czyli szukamy wszytskiego co bedzie super ale kosztowac bedzie zlotowke :P:P lubie takie pytania.
na google ewentualnie jeszcze,okresl jakie miasto? bo jesli warszawa to jest od groma i jeszcze wiecej sklepow, jesli inny rejon to moze bedzie latwiej
tylko nie markety, masakryczne ceny a jak masz sie bic o ostatnia sztuke to lepiej gdzies na spokojnie w sklepie wolnostojacym wybrac raz a dobrze. poza tym odradzam abc, nie bylem tam zadowolony.
Może ci troszkę doradzę ponieważ sama szukałam bardzo długo wózeczka eko. i w końcu znalazłam w internecie wózek firmy Orbit Baby( www.ekowozki.pl) Jak wspomniałaś prosty w użyciu, lekki, wielofunkcyjny...a co najważniejsze bezpieczny dla dzidziusia. Gondola ma także taki stojak co pozwala wykorzystywać ją jako kołyskę dla maluszka, a także obrotowe o 360 stopni siedzisko. Gdybym jakoś ci jeszcze mogła pomóc czekam na odp :)
no ze ekologiczny ... dla mnie to wazne bo jestem zapaloną ekolozką:) a ta firma co robi Orbit Baby to nawet zrobiła specjalny system recyklingu tych wózków:) no ale wiem że nie kazdy ma takiego fioła jak ja :)
W każdym razie to wózeczek ze zdrowych tkanin i materiałów , z certyfikatami pod wzgledem bezpieczęństwa
ja kiedys ogladałam taki program gdzie sie wypowiadali ile wózków znanych i popularnych marek jest zrobionych z dodatkiem róznych świństw - jakiś toksycznych, rakotwórczych
no i w sumie dlatego taki wózeczek , no plus bajery jakie ma ale to inna sprawa