dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Wózek dla Jasia

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

fionaa

Oct 21, 2011 14:58    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 jestem w 8 miesiący ciąży i z mężem rozglądamy się za wózkiem dla Jasia, szczerze jestem wybredna i szukam wózka z całym zestawem (nosidełko, spacerówka, fotelik do samochodu) ale oprócz tego prostego w użyciu, lekkiego i najchętniej wykonanego w wersji Eco. Możecie mi polecić gdzie taki znajdę, jakiego producenta szukać? Jestem z woj. mazowieckiego.
krejzol

Oct 21, 2011 19:12    Cytuj
 Może na jakiś portalach internetowych warto się rozejrzeć? Czasami można trafic na fajne okazje. I cenowo wychodzą niedrogo.
irwin

Oct 26, 2011 16:02    Cytuj

allegro mozna zobaczyc 

czyli szukamy wszytskiego co bedzie super ale kosztowac bedzie zlotowke :P:P lubie takie pytania.

na google ewentualnie jeszcze, 
Oct 27, 2011 20:27    Cytuj
 Ja już typ swój mam jeżeli chodzi o wózek ale nie jest on zbyt lekki - mam pompowane koła:) natomiast polecam Ci poszukanie wymarzonego mercedesa dla twojego synka w osiedlowych sklepikach...bo tam bardzo często są fajne promocje. W tych sklepach sieciowych niestety jest drogo i mają tam towar z obecnych kolekcji. Nie wiem z jakiej części woj. mazowieckiego piszesz...ja zwiedziłam już kilka osiedlowych sklepików więc wiedzę również na ten temat mam:)
irwin

Oct 29, 2011 17:44    Cytuj

okresl jakie miasto? bo jesli warszawa to jest od groma i jeszcze wiecej sklepow, jesli inny rejon to moze bedzie latwiej 

tylko nie markety, masakryczne ceny a jak masz sie bic o ostatnia sztuke to lepiej gdzies na spokojnie w sklepie wolnostojacym wybrac raz a dobrze. poza tym odradzam abc, nie bylem tam zadowolony.

JoannaPo

Dec 10, 2011 13:03    Cytuj

Może ci troszkę doradzę ponieważ sama szukałam bardzo długo wózeczka eko. i w końcu znalazłam w internecie wózek firmy Orbit Baby( www.ekowozki.pl) Jak wspomniałaś prosty w użyciu, lekki, wielofunkcyjny...a co najważniejsze bezpieczny dla dzidziusia. Gondola ma także taki stojak co pozwala wykorzystywać ją jako kołyskę dla maluszka, a także obrotowe o 360 stopni siedzisko. Gdybym jakoś ci jeszcze mogła pomóc czekam na odp :)

druzylla

Jan 23, 2012 11:42    Cytuj
 http://poscieldziecieca.com.pl/ polecam śpiworki do wózków firmy Milpol
angelinka

Mar 30, 2012 08:44    Cytuj
a eko to co dokładnie znaczy?
JoannaPo

Apr 03, 2012 00:03    Cytuj

a eko to co dokładnie znaczy?

no ze ekologiczny ... dla mnie to wazne bo jestem zapaloną ekolozką:)  a ta firma co robi Orbit Baby  to nawet zrobiła specjalny system recyklingu tych wózków:) no ale wiem że nie kazdy ma takiego fioła jak ja :)

W każdym razie to wózeczek ze zdrowych tkanin i materiałów , z certyfikatami pod wzgledem bezpieczęństwa 

ja kiedys ogladałam taki program gdzie sie wypowiadali ile wózków znanych  i popularnych marek jest zrobionych z dodatkiem róznych świństw - jakiś toksycznych, rakotwórczych 

no i w sumie dlatego taki wózeczek , no plus bajery jakie ma ale to inna sprawa 

Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu