dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

spotkania dla przyszłych mam Poznań i okolice

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

pierozek

Jul 18, 2011 22:56    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Witajcie!

Chciałam Was zachęcić do wzięcia udziału w spotkaniach pt. Świadoma Mama, dla mam i przyszłych mam, które odbywają się zyklicznie, raz w miesiącu w Luboniu koło Poznania. Wraz ze spotkaniami działa strona internetowa, na której zamieszczane są nie tylko informacje o najbliższych spotkaniach, tych darmowaych, comiesięcznych oraz dodatkowych warsztatach praktycznych www.swiadomamama.pl , ale także ciekawe artykuły, blogi i forum. Organizatorzy oferują też bardzo dużą ilość konkursów :)

Każde spotkanie poświęcona jest zbliżonym zagadnieniom, a wszustkie dotyczą ciąży, połogu bądź macierzyństwa i wychowania dzieci :) Nabliższe odbędzie się 11 sierpnia 2011 o godzinie 17. Dotyczyć będzie tatusiów. Spotkania są prowadzone przez różnych specjalistów. Osobiście jestem bardzo zadowolona z nich i zdobyłam dużo wiedzy, szczególnie dotyczącej sfery psychologicznej.

Zachęcam też do czytania mojego bloga na tej stronie

http://swiadomamama.pl/blog/132

Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu