dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Jak długo???

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Werkaaa

Jun 14, 2011 11:45    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Witajcie,

Mam pytanie, Jak długo staracie się już o swoją pociechę, lub jak długo się starałyście zanim się udało???

ehhh

Dec 21, 2011 10:00    Cytuj
 Ja się długo nie starałam a i tak mam dziecko:) szczęście jak nic
ania_inofolic

Mar 11, 2014 12:56    Cytuj

Problem z poczęciem dziecka ma coraz więcej par. Często jest to przyczyną stresu, zabiegania, czy też przyjmowaniem wcześniej innych leków. Na szczęście medycyna wychodzi temu na przeciw i wymyśla coraz to nowe sposoby na pokonanie niepłodności. Dostępne jest szerokie leczenie farmakologiczne, chirurgiczne czy takie w postaci suplementów. Jeśli ktoś naprawdę wierzy w powodzenie, musi się udać. Trzeba być cierpliwym.

Pozdrawiam.
Ania,

doradca online Inofolic.

www.inofolic.pl

Adelinka

May 26, 2014 21:16    Cytuj
 A jaki jest średni okres oczekiwania na dzidziusia? Czy pół roku starań to norma?
Kasia02

Oct 07, 2014 15:13    Cytuj
 no właśnie ania - co by nie mówić jednak zły stan środowiska i nasz stul zycia ma na to duzy wpływ - dlatego ja pije zioła na owulację Regularne Cykle z baby mama med żeby jakoś zniwelowac ten problem i w sposób jak najbrdziej naturalny pomóc sobie póki jeszcze n ie trzeba specjalistychnych zabiegów - wierze, że mi to pomoże :)
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu