Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Forma po ciąży
- Treść
Urodziłam 8 tygodni temu cudnego synka, ale jestem tak osłabiona, że nie mam nawet za bardzo siły, żeby cieszyć się macierzyństwem. Jestem ciągle zmęćzona, co chwila łapię jakieś przeziębienie i już naprawdę nie wiem, jak mam sobie poradzić ze sobą. Napiszcie, jak wam udało się wrócić po ciąży do jakiej takiej formy i jak długo to trwało?
moja siostra urodziła synka 3 tygodnie temu i wiem, że łyka takie witaminy dla kobiet po porodzie Femibion Vital mama - nawet sama jej to kupowałam. Lekarz jej kazał brać, bo powiedział, że dzięki nim szybciej wróci do formy i będzie miała więcej siły na opiekę nad maluszkiem. może zapytaj swojego ginekologa o ten suplement ;)
bolcia, a czy ten Femibion można brać jak karmię piersią? Bo przecież wiadomo, jak to jest przy karmieniu, że trzeba na wszystko uważać
tak, możesz łykać ten Femibion jak karmisz piersią - na ulotce jest napisane, że można, zresztą moja siostra też karmi i wszystko jest ok :)
tak, możesz łykać ten Femibion jak karmisz piersią - na ulotce jest napisane, że można, zresztą moja siostra też karmi i wszystko jest ok :)
O, dziewczyny, to jeśli ten femibion jest rzeczywiście dla mam karmiących i do tego pomaga wrócić do formy po porodzie, to jest dla mnie nadzieja ;) Urodziłam 3 m-ce temu i jestem masakrycznie ciągle zmęczona, łamią mi się paznokcie i wypadają włosy. Wygląda na to, że moej dziecko wyciągnęło ze mnie wszystko przez te 9 m-cy ;)
Ja miałam cesarkę, jak kąpałam małą na podłodze w wanience to nie mogłam wstać z dzieckiem na ręku przez dobre 2 miesiące mój m. mi pomagał wstać
Moja znajoma piła po porodzie zioła na Karmienie Piersią - herbatkę laktacyjna i mówiła że pomaga jej to wrócić do sił, bo nie odczuwała aż takiego zmęczenia jak przy pierwszym dziecku - może po prostu była juz zahartowana - chociaz nie wydaje mi się, ze ie w tym można zahartować...