dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Forma po ciąży

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

kinnia

Mar 21, 2011 10:56    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 Urodziłam 8 tygodni temu cudnego synka, ale jestem tak osłabiona, że nie mam nawet za bardzo siły, żeby cieszyć się macierzyństwem. Jestem ciągle zmęćzona, co chwila łapię jakieś przeziębienie i już naprawdę nie wiem, jak mam  sobie poradzić ze sobą. Napiszcie, jak wam udało się wrócić po ciąży do jakiej takiej formy i jak długo to trwało?
bolcia

Mar 24, 2011 20:33    Cytuj
 moja siostra urodziła synka 3 tygodnie temu i wiem, że łyka takie witaminy dla kobiet po porodzie Femibion Vital mama - nawet sama jej to kupowałam. Lekarz jej kazał brać, bo powiedział, że dzięki nim szybciej wróci do formy i będzie miała więcej siły na opiekę nad maluszkiem. może zapytaj swojego ginekologa o ten suplement ;)
kinnia

Mar 25, 2011 18:34    Cytuj
 bolcia, a czy ten Femibion można brać jak karmię piersią? Bo przecież wiadomo, jak to jest przy karmieniu, że trzeba na wszystko uważać
bolcia

Mar 26, 2011 16:30    Cytuj
 tak, możesz łykać ten Femibion jak karmisz piersią - na ulotce jest napisane, że można, zresztą moja siostra też karmi i wszystko jest ok :)
bolcia

Mar 26, 2011 16:30    Cytuj
  tak, możesz łykać ten Femibion jak karmisz piersią - na ulotce jest napisane, że można, zresztą moja siostra też karmi i wszystko jest ok :)
arianka

Mar 29, 2011 19:39    Cytuj
 O, dziewczyny, to jeśli ten femibion jest rzeczywiście dla mam karmiących i do tego pomaga wrócić do formy po porodzie, to jest dla mnie nadzieja ;) Urodziłam 3 m-ce temu i jestem masakrycznie ciągle zmęczona, łamią mi się paznokcie i wypadają włosy. Wygląda na to, że moej dziecko wyciągnęło ze mnie wszystko przez te 9 m-cy ;)
Renata23

May 16, 2011 12:24    Cytuj
O matko, ja miałam po podobnie. U mnie połóg to po prostu masakra była. Włosy mi zaczęły wypadać na potęgę, oczywiście nie obyło się bez ścięcia na krótko, prawie, że na jeżyka co dla mnie było prawdziwą masakrą ;/
ehhh

Dec 21, 2011 10:18    Cytuj
 Ja miałam cesarkę, jak kąpałam małą na podłodze w wanience to nie mogłam wstać z dzieckiem na ręku przez dobre 2 miesiące mój m. mi pomagał wstać
Kasia02

Oct 17, 2014 13:04    Cytuj
 Moja znajoma piła po porodzie zioła na Karmienie Piersią  - herbatkę laktacyjna i mówiła że pomaga jej to wrócić do sił, bo nie odczuwała aż takiego zmęczenia jak przy pierwszym dziecku - może po prostu była juz zahartowana - chociaz nie wydaje mi się, ze ie w tym można zahartować...
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu