dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Witam

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

natalala

Mar 03, 2011 11:45    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Witam jestem tu nowa, mam na imię Natalia.

Założyłam sobie konto, ponieważ chciałam uzyskać porę porad od Was:)

A mianowicie chodzi mi o to, czy znacie jakieś dobre firmy z mebelkami dla dzieci?

Chodzi mi o meble bezpeiczne, funkcjonalne i takie na lata, a nie na chwilę.

Możecie mi coś poradzić, napisać jakie Wy wybraliście dla swoich pociech, bądź może słyszedliście o jakiś fajnych?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc:)
Werkaaa

Mar 08, 2011 14:36    Cytuj

Witaj:)

Ja co prawda nie mam bezpośredniego doświadczenia, ale słyszałam o meblach  sauthon, które są bardzo fajne i posiadają wszystkie te certyfikaty itd:) Bardzo ładne i niedrogie meble są także w Ikea , ale  z tymi to nie jestem pewna co do ich wytrzymałości (z tym akurat mam doświadczenie;(

Zależy jaką kwotą dysponujesz to pierwsza podstawowa sprawa.

minnna12

Jun 30, 2011 21:58    Cytuj
 Ja mam meble z IKEA i oczywiście kupiłam do nich świetne naklejki ze zwierzątkami. Mój maluch bardzo lubi kubusia i ma cały pokój nim obklejany. Naklejki kupiła na http://www.naklejkidladzieci.pl/ gdyż są wytrzymałe i łatwo z nich zmyć brud.
natalala

Jul 01, 2011 14:11    Cytuj

minnna12 - Kubuś to mój ulubiony bohater z dzieciństwa, więc też poluje na akcesoria z jego podobizną :)

Z tego, co pisała Werkaaa, zainteresowały mnie te meble Sauthon, weszłam na ich strone na FB i okazało się, że mają jakąś nową kolekcję z Kubusiem właśnie! Czkeam na adresy sklepów, bo mają tam podawać i na pewno obejrzę te meble, bo czytałam o nich w necie i ponoć są naprawdę warte swojej ceny

Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu