Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Chusty dla maluszków
- Treść
witam
zgadzam się z koleżanka, że chusty to jest bardzo dobra sprawa
sama uczę się właśnie nosić mojego miesięcznego synka w chuście
do wypróbowania zainspirowała mnie wypowiedź specjalistki, przesyłam link do tej wypowiedzi, a może więcej pań się tym zainteresuje, jest to na pewno lepsze od sztywnych nosideł
pozdrawiam
Kiedyś był artykuł o chustach i nosidełku. Jak myślicie,co się lepiej sprawdza i gdzie dziecko jest bardziej bezpieczne?
Pozdrawiam www.KidiSklep.pl
hej, ja mialam okazje nosic i w tym i w tynm
nosidelko jest dobre gdy nie mamy zbyt wiele czasu do ogarniecia sie z malym w jakichs pilnych sprawach
chusta jest fajna gdy mamy wiecej czasu
obie rzeczy sa dobrym dodatkiem
roznie za to bywa z cena, ale na przyklad womar ma oba produkty w przystepnej cenie, zaplacilam 90 zl za chuste i 80 zl za nosidelko a drozsze chusty kosztuja 150 zl..