Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
imiona żeńskie
- Treść
Witajcie, jeśli szukacie ciekawych imion dla swoich przyszłych córeczek to macie tutaj link, imiona żeńskie, znalazłam całkiem ciekawą stronę. Dzielę się z Wami i liczę, że któraś też podeśle jakiś ciekawy link. Pozdrawiam!
Ja jestem osobiście zwolenniczką tradycyjnych imion dla dzieci. Nie podoba mi się kiedy rodzice cudują i chcą uszczęśliwić dzieci na siłę, a tak naprawdę te dzieci później wstydzą się tych wymyślnych imion. Należy rozmyślnie nadawać imiona dzieciom, gdyż to na całe życie. Na tej stronce jest dużo popularnych ładnych imion. Nie znam, żadnej strtonki bo nigdy nie szukałam:)
Dla mnie hitowymi imionami są Oliwia, Maria, Jakub i Borys.
a ja czekam na mojego chłopczyka! mam termin na wrzesień, więc niedługo będzie z nami :) mąż upiera się przy Dariuszu a to imię w ogóle mi nie pasuje... chciałabym jakieś takie bardziej współczesne... macie jakieś propozycje?! Tylko błagam, nie Borys!
Może Amadeusz!?
--
http://bavi.pl - Design dla dzieci!
Nasza córusia ma się urodzić 22 sierpnia i dajemy jej na imię Żanetka:-). Nie wszytskim się podoba, ale nas to nie obchodzi.
a ja czekam na mojego chłopczyka! mam termin na wrzesień, więc niedługo będzie z nami :) mąż upiera się przy Dariuszu a to imię w ogóle mi nie pasuje... Tods bags Discount Tods Sale chciałabym jakieś takie bardziej współczesne... macie jakieś propozycje?! Tylko błagam, nie Borys!
Amadeusz.... Całkiem ładnie :) i skojarzenia z takim geniuszem jak Mozart :) A zdrabniać jak? Amadeo? :)
mnie się podoba imię Julia dla dziewczynki i Igor dla chłopca :)
Dla mnie faworytami, chociaz może trochę zbyt wyszukanymi, są Anastazja i Dorian:)
Zuzia! no i jeszcze Nadia mi sie podoba ale chyba coraz mniej...;)
Ja mam Majkę w domu :D