dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

imiona żeńskie

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Florka

Feb 04, 2011 13:50    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
Witajcie, jeśli szukacie ciekawych imion dla swoich przyszłych córeczek to macie tutaj link, imiona żeńskie, znalazłam całkiem ciekawą stronę. Dzielę się z Wami i liczę, że któraś też podeśle jakiś ciekawy link. Pozdrawiam!
natalala

Mar 03, 2011 11:49    Cytuj
 Ja jestem osobiście zwolenniczką tradycyjnych imion dla dzieci. Nie podoba mi się kiedy rodzice cudują i chcą uszczęśliwić dzieci na siłę, a tak naprawdę te dzieci później wstydzą się tych wymyślnych imion. Należy rozmyślnie nadawać imiona dzieciom, gdyż to na całe życie. Na tej stronce jest dużo popularnych ładnych imion. Nie znam, żadnej strtonki bo nigdy nie szukałam:)
Werkaaa

May 16, 2011 08:54    Cytuj
 Dla mnie hitowymi imionami są Oliwia, Maria, Jakub i Borys.
Goska26

Jun 27, 2011 15:24    Cytuj
 a ja czekam na mojego chłopczyka! mam termin na wrzesień, więc niedługo będzie z nami :) mąż upiera się przy Dariuszu a to imię w ogóle mi nie pasuje... chciałabym jakieś takie bardziej współczesne... macie jakieś propozycje?! Tylko błagam, nie Borys!
Crazierka

Jun 29, 2011 12:16    Cytuj

Może Amadeusz!?

--

http://bavi.pl - Design dla dzieci! 

szokabc

Jul 09, 2011 19:25    Cytuj
 Nasza córusia ma się urodzić 22 sierpnia i dajemy jej na imię Żanetka:-). Nie wszytskim się podoba, ale nas to nie obchodzi.
veer1111

Jul 18, 2011 11:09    Cytuj
 a ja czekam na mojego chłopczyka! mam termin na wrzesień, więc niedługo będzie z nami :) mąż upiera się przy Dariuszu a to imię w ogóle mi nie pasuje... Tods bags  Discount Tods Sale chciałabym jakieś takie bardziej współczesne... macie jakieś propozycje?! Tylko błagam, nie Borys!
Goska26

Jul 20, 2011 11:39    Cytuj
 Amadeusz.... Całkiem ładnie :) i skojarzenia z takim geniuszem jak Mozart :) A zdrabniać jak? Amadeo? :)
manna

Dec 02, 2011 12:27    Cytuj
 mnie się podoba imię Julia dla dziewczynki i Igor dla chłopca :)
magdamiko1991

Dec 29, 2011 15:08    Cytuj
 Dla mnie faworytami, chociaz może trochę zbyt wyszukanymi, są Anastazja i Dorian:)
barbiee

Feb 28, 2012 09:28    Cytuj
 Zuzia! no i jeszcze Nadia mi sie podoba ale chyba coraz mniej...;)
lolu

Feb 26, 2013 18:05    Cytuj
 Ja mam Majkę w domu :D
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu