dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Czy doceniacie walory zabawy z puzzlami?

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Dec 28, 2010 20:21    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 Macie problem co kupić swoim pociechą na prezenty? Przeczytajcie artykuł zamieszczony na http://malesloneczka.blogspot.com/ znalazłam tam ciekawe informacje o tej niedocenionej "zabawce"jaką są puzzle. Puzzle to świetna zabawa dla dzieci bez względu na ich wiek, a także dla rodziców. Szczerze polecam -  mam synka 1,5 roku na razie bawimy się dużymi piankowymi puzzlami, ale już teraz jest to dla niego wielka frajda. :)
beatag29

Feb 01, 2011 21:28    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Witam Serdecznie,

Myslę ze układanie puzzli to bardzo dobre zajęcie dla dzieci, rozwija logiczne myslenie. To równiez swietny pretekst do zabawy rodzica z dzieckiem. Niestety nie wiele jest ciekawych puzzli rynek zdominowany jest przez disneya. Ja znalazłam ciekawe puzzle w pewnym sklepie interenetowym sa niestety drogie ale spełniają wallory edukacyjne.

pozdrawiam

beata

Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu