dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Ubranka!

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Naturalna

Dec 09, 2010 15:46    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Dziewczyny, ja uwielbiam kupować ciuszki moim pociechom i myślę, że nie tylko ja ;) 

Każda z nas ma swoje miejsca, gdzie kupujemy ubranka, także w internecie. Może warto zrobić naszą bazę?

katka90

Dec 14, 2010 13:56    Cytuj

hej :)

jeśli chodzi o internet ja przyznam, że czasem poluję na okazję na allegro ;)   chyba lubię ten dreszczyk emocji :P

no i czasem można cos fajnego wyszperać za niewysoką cenę. 

ale jednak  wolę chyba zakupy tradycyjne, lubię pomacać i sprawdzić jakość. 

amigosh

Dec 18, 2010 16:36    Cytuj
 Ja parę razy kupiłam ciuszki na allegro i nie zawsze byłam zadowolona. Zdjęcia nie oddają jakości materiału, także ja też kupuję ciuchy tradycyjnie. Zresztą można naprawde upolować niezłe okazje w sklepach. Nieraz widziałam nowiutkie bluzeczki po parenaście złoty a na allegro używane w tej samej cenie.
blueberry

Dec 27, 2010 15:01    Cytuj
 Używane ubranka dla dziecka? To wykluczone. Przecież jest tyle nowych ubranek do kupienia w rozsądnych cenach. Ja często robię zakupy w pepko.Tam mają ubranka dobrej jakości w przystępnej cenie. Od czasu do czasu zaszaleję i kupuję coś w droższych sklepach, ale te ceny to przesada. Zuźka przecież cały czas rośnie. Nie mija miesiąc, a ubranko za małe. 
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu