Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Co na prezent dla dziecka?
- Treść
Chcę kupić znajomym dzieciom prezentów. Możecie polecić coś użytecznego? Nie chcę kupować zwykłych zabawek...
Hej Regina, pewnie problem prezentu masz juz z głowy ale jesli szukasz ciekawych zabawek to zapraszam na strone www.zabawkiprogresywne.pl, klocki wedgits - fajna sprawa!!!
tylko ta cena
A to chłopak czy dziewczyna? Moim zdaniem, nie trzeba kupować jakichś specjalnie wymyślnych prezentów, ale takie, które dają frajdę. Dla chłopaka rewelacyjnym prezentem będzie nawet nowa piłka nożna albo taka wyrzutnia Nerf, jak ostatnio widziałam, bawiły się dzieciaki na osiedlu - kupa radochy! A dla dziewczynki radość da zwierzątko, którego nie miała, z serii little pets shop. No i wiadomo, zależy to od tego, w jakim wieku są dzieci.
Szkoda, ze nie wiemy w jakim wielu są dzieciaki.
U nas tez chłopcy szaleją z wyrzutniami. Najfajniejsze jest to, że zabawka motywuje ich do ruchu i odciąga od ekranu TV.