dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Co jest modne?

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Gohha

Nov 21, 2010 22:02    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Modowe inspiracje... chyba jest ich wiele i co jakiś czas się zmieniają.

Czym kierujecie się wybierając ubrania dla siebie? macie jakieś swoje ulubione marki? czy kupujecie w stałych salonach odzieżowych czy raczej gdzie popadnie? piszcie. co jest modne w tym sezonie? :D

Karmelia

Dec 01, 2010 20:12    Cytuj
 Cześć dziewczynki. A ja Wam polecam sukienki ciążowe które są w tym sklepie, bo na żywo są po prostu prześliczne!!! Sama mam model „Bella black dress – czarna”, a w dłoni miałam jeszcze „Bellis dress - kamienna szarość” oraz „Floria dress – niebieska” bo te dwie ostatnie to sobie akurat koleżanka kupiła, która też spodziewa się teraz dzidziusia :) No mówię Wam – boskie są po prostu!!!
AgnesS

Dec 09, 2010 13:54    Cytuj

Staram się nadążać za trendami, ale z umiarem np. w tym roku modne są skandynawskie motywy ale nie wydam 200 zł na sweterek, którego nie będę mogła założyć za rokMarszczę brew Jeśli chodzi o miejsca w których kupuje to jestem zdecydowaną fanką zakupów przez internet, pewnie dlatego że nienawidzę tego całego tłoku w galeriach handlowych i generalnie ubrań z sieciówek - nie dośc ze najczeście przepłacamy tam za marnej jakości ubrania to jeszcze potem pół miasta nosi to samo.

Dlatego co tylko mogę (dodatki, bielizna, czasem buty i ubrania) staram się kupować w necie. A zakupy w necie to już nie tylko allegro, na którym rzadko można znaleźć coś dobrego po okazyjnej cenie, ale mnóstwo małych sklepików, które trzeba "odkryć":) Moim ostatnim odkryciem jest www.sklep.bremi.pl, który ma prześliczne i tanie paski damskie - a ładny pasek w tali zawsze odwróci uwagę od wciąż jeszcze za dużego brzuszka po ciążyUśmiech

blueberry

Dec 13, 2010 18:06    Cytuj
 Ja osobiście nie kieruję się aż tak bardzo modą,a tym w czym czuję się dobrze i co mi pasuje. Nie kupię czegoś w czym wyglądam jak 'idź stąd i nie wracaj' tylko dlatego że jest modne. I odwrotnie, nawet jeśli za rok sweterki w skandynawskim stylu nie będą modne, to i tak będę je nosić bo jestem wierną fanką skandynawskich ubrań i motywów.
Anabelka

Feb 28, 2011 02:36    Cytuj
 Odzież ciążowa nie musi być brzydka. Ja kupowałam sobie naprawdę ładne, gustowne rzeczy, za niektórymi trochę nawet tęsknię. Wystarczy dobrze poszukać i można znaleźć naprawdę eleganckie ubrania dla kobiet w ciąży.
allia

Aug 09, 2011 13:13    Cytuj
 Ja chyba nie chodzę i nie szukam modowych nowości :/ Chodzę w tym co mi się podoba i to co uważam za wygodne :)
barbiee

Feb 28, 2012 08:52    Cytuj
 ja tam kupuję na wyprzedażach to co mi się podoba, nie musi byc modne, ale muszę czuc się w tym dobrze;)
betka

May 08, 2012 11:40    Cytuj
 Zwracam uwagę na to co aktualnie jest na topie ale bez zbędnego przepychu, wolę pieniądze przeznaczyć na coś innego niż kolejna kiecka czy buty w szafie.
laurena

Aug 16, 2012 15:13    Cytuj

tak prawdę mówiąc to moda jest dla bogatych snobów ... ja staram się ubierać wygodnie i tak, aby dobrze się czuć w ubraniu a nie po to, żeby naśladować kogoś kto dyktuje trendy dla kasy ...

to taki mój mały bunt wobec swiata :) 

Ewelina82

Nov 01, 2012 19:04    Cytuj

mi sie wydaje ze nie spob jest ubierac sie niemodnie kupujac ubrania w sieciowkach pewnie nie ma co slepo sie tylko trendami kierowac i zachowac swoj indywidualny styl, ale inspiracji mozna szukac mi teraz podoba sie rockowy styl:-)

Mavies

Nov 08, 2012 13:01    Cytuj
 A orientujecie się może jaka obecnie bielizna damska jest modna? Chciałam przygotować jakiś wyjątkowy wieczór dla mnie i mojego męża no i same wiecie :P...
Ambrela

Nov 15, 2012 09:44    Cytuj
 Ja oczywiście też lunbie kupować modne ciuchy, ale potrafię zachować umiar - wolę kupić jedną porządną rzecz - może bardziej uniwersalną, niż zapychać szafę fatałaszkami na jedno wyjście. Wolę raczej dobre markowe ubrania - najchętniej oczywiście z wyprzedaży niz byle co i w ogromnych ilościach.
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu