Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Fajne miejsca dla dzieci w Warszawie
- Treść
Hej! Czy znacie jakieś fajne miejsca dla dzieci w stolicy? Chodzi mi o takie, gdzie można aktywnie spędzić czas nawet gdy pogoda nie dopisuje np. sale zabaw, baseny? Ja od niedawna chodzę z moi synkiem do Krainy Zabawy Tęcza w CH Skorosze i jestem bardzo zadowolona Podczas gdy na dworze leje, mój synek biega i szaleje w labiryntach a ja siedzę z kawką przy laptopie:) Po powrocie do domu on pada zadowolony ze zmęczenia a ja mam trochę czasu dla siebie. Dodatkowo poznał kilku kolegów z osiedla Skorosze i już nie czuje się taki osamotniony w nowym miejscu:)
O taaaak!Kraina Zabawy Tęcza jest fantastyczna - ostatnio byliśmy tam na mikołajkach Mam nadzieję, że będą otwarci w wigilię to wyprawię tam męża z chłopakami i będę mogła spokojnie zająć się przygotowywaniem wigilijnych smakołyków. Polecam ich stronę na Facebooku, gdzie zamieszczają info o konkursach - raz nawet udało mi się wygrać wejściówkę:)
Ja słyszałam o ogrodzie twórczych zabaw Edukado, ale jeszcze nie miałam okazji się tam wybrać.
Nasze dzieci też odwiedzają Krainę Zabawy Tęcza. podczas zabawy rozwijają zdolności koordynacji wzrokowo-ruchowej tak potrzebne w szkole. A po powrocie do domu wciąż chcą się wspinać i zjeżdżać, tylko nie ma gdzie, więc w weekend znów zabieramy je do "Tęczy".
Ja polecam Krainę Zabawy Tęcza w Centrum Skorosze w Warszawie. Jest to bardzo fajne i przyjazne miejsce dla dzieci a teraz mają jeszcze promocje - tanie poranki od poniedziałku do piątku do godz. 12
POLECAM
www.tecza-skorosze.pl