dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

fotelik dla dziecka-jaki?

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

kopczyk80

Aug 11, 2010 15:01    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

szukam fotelika samochodowego dla dziecka i znalazłem uzywane firmy Graco, co o tym myslicie?? a może macie jakąś firme którą możecie polecić

akcesoria-dzieciece.hiperogloszenia.pl/foteliki-samochodowe/ogloszenie/129750-fotelik-samochodowy-graco-0-13kg-z-baza-oferta/

dodam że synek niedawno skończył rok

Anabelka

Aug 19, 2010 14:01    Cytuj

Ja również przyłączam się do pytania, ponieważ od mniej więcej tygodnia głowę zaprzątają mi testy fotelików i foteliki samochodowe. Sęk w tym, że jestem zmuszona na dniach zakupić dla synka fotelik samochodowy. Kategoria wagowa w której się plasuje to foteliki samochodowe 0- 13kg i foteliki samochodowe 0-18kg. Poza tym zastanawiamy się nad zakupem siedziska. Nurtuje nas również marka i fakt, czy nie warto byłoby zainwestować w np. foteliki uniwersalne albo foteliki samochodowe isofix? Co o tym sądzicie? Czy ktoś miał/ma podobny problem do mojego? Uprzejmie proszę o poradę,

Pozdrawiam!

Karmelia

Sep 24, 2010 12:19    Cytuj

Odnośnie autofotelika, to ja od siebie mogę polecić foteliki Bebe Car, http://www.autofoteliki.pl/bebe-car,5,63.html, foteliki ADAC mają ocenę 4 i 3, i nie wiem jak Was, ale mnie to już całkowicie przekonuje. Ja mam model easy maxi i jest ok, a siostra swojej córce dwa tygodnie temu kupiła multibob i też jest z niego całkiem zadowolona tylko żal jej, że koloru nie wzięła żywszego, bo ma  jakiś ciemny granat czy coś w ten deseń.

Florka

Mar 16, 2011 00:00    Cytuj
Drogie internautki moje dziecko waży teraz 16 kg. i nie mam zielonego pojęcia, jaki fotelik samochodowy powinnam dla niego zakupić. Rozważam foteliki 0-18 kg lub 9-18 kg. A może powinien być bardziej uniwersalny np.9-36 kg? Doradźcie proszę ;)
KidiSklep

Apr 07, 2011 13:15    Cytuj
 Jeżeli Twoje dziecko waży w tej chwili 9kg,to lepszym wyborem będzie fotelik z zakresu 9-18kg. A możesz napisać jaki budżet na ten zakup posiadasz?
Karmelia

Apr 26, 2011 13:56    Cytuj
Jeżeli Twoje dziecko waży w tym momencie 16kg, to nie w ogóle nie bierz pod uwagę kategorii do 18kg, bo to będzie czyste marnotrawstwo... najodpowiedniejsze w tym momencie będą foteliki samochodowe o kategorii wagowej 15-36kg!
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu