dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Masz talent?

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

marlena27

Mar 22, 2010 22:28    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
Zawsze wiedziałam, że mam talent jednak nigdy nie wiedziałam co mam zrobić aby stać się sławna! Dopiero gdy weszłam na stronkę http://casting4me.pl/ zauważyli mnie!! Dostałam propozycję do nie odrzucenia!!! Zarabiam na siebie! Zobacza jakie to łatwe, masz talent pokaż to innym.
Mamoria

Feb 21, 2011 20:57    Cytuj
 MNIEJSZYMI LITERAMI MOGŁAŚ NAPISAĆ
Ewelina82

Nov 01, 2012 18:59    Cytuj
 A ja mam talent od dziecka ale dopiero teraz udalo mi dwa razy do niego powrocic odkad pamietam bylam uzdolniona manualnie a teraz udalo mi sie dwa razy wybrac w plener na oleje niesamowicie jednak mnie to kreci... warto powrocic do swojego talentu nawet po wielu latach uwierzcie!!!
elwiruska

Oct 15, 2013 10:29    Cytuj
 Mam talent do wygrzebywania starych, wybrakowanych elementów biżuterii. Moim ukochanym miastem jest Kraków Skup złota natomiast odwiedzam często po to by spieniężyć moje znaleziska. W sumie szału jakiegoś nie ma, ale grosik jest.
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu