Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Masz talent?
- Treść
Zawsze wiedziałam, że mam talent jednak nigdy nie wiedziałam co mam zrobić aby stać się sławna! Dopiero gdy weszłam na stronkę http://casting4me.pl/ zauważyli mnie!! Dostałam propozycję do nie odrzucenia!!! Zarabiam na siebie! Zobacza jakie to łatwe, masz talent pokaż to innym.
MNIEJSZYMI LITERAMI MOGŁAŚ NAPISAĆ
A ja mam talent od dziecka ale dopiero teraz udalo mi dwa razy do niego powrocic odkad pamietam bylam uzdolniona manualnie a teraz udalo mi sie dwa razy wybrac w plener na oleje niesamowicie jednak mnie to kreci... warto powrocic do swojego talentu nawet po wielu latach uwierzcie!!!
Mam talent do wygrzebywania starych, wybrakowanych elementów biżuterii. Moim ukochanym miastem jest Kraków Skup złota natomiast odwiedzam często po to by spieniężyć moje znaleziska. W sumie szału jakiegoś nie ma, ale grosik jest.