dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Czy pozwolić dziecku na wyjazd do Stanów?

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Strumska

Jan 30, 2010 13:17    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Witam,

moja córka właśnie kończy gimnazjum i potem chce na rok wyjechać do USA i tam chodzić do średniej szkoły. Znalazły z przyjaciółką taki program: http://whynotusa.pl/programy/program-rok-szkolny-usa/ w ramach którego wszystko zostanie załatwione. Rozmawiałam już z organizatorami i wygląda na to, że to wiedzą co robią wysyłając Anie i Monike do Stanów.

Chyba dam się przekonać do pomysłu. A może ktoś z was ma podobne doświadczenia? Perskie oko

ehhh

Dec 21, 2011 21:32    Cytuj
 Uważam, że to świetny pomysł? Dziewczyny się obędą z językiem zobaczą trochę świata
Mavies

Mar 29, 2013 17:59    Cytuj
 Ja bym pozwoliła :) Sama byłam na Work&Travel i byłam wybitnie zadowolona. Plus zrobią sobie niesamowite zakupy :P Ja przywiozłam bluzki damskie Gapa, Old Navy i całej masy innych świetnych sklepów. 
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu