dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Słuchanie muzyki w domu

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Elina

Jul 09, 2014 16:51    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 Czy w wolnej chwili lubicie słuchać muzyki w domu, gdy zostajecie sami w czterech ścianach? Jesli tak to jakiej, ja ostatnio sprawiłam sobie słuchawki i juz decybele dla sasiadów nie straszne, teraz nadrabiam zaległości muzyczne, polecicie coś fajnego? 
Fyolo

Jul 10, 2014 22:15    Cytuj
 ja lubię muzykę jazzową (której najlepiej mi się słucha z normalnych głośników), trochę rocka i chilloutu w stylu bonobo.wszelkie fuzje różnych gatunków bardzo mi odpowiadają. ostatnio właśnie trafiłam na specyficzną propozycję w postaci Anity Rywalskiej i jej coverów nirvany, soundgarden. jako fanka muzyki jazzowej skonfrontowałam to z coverami np. Leszka Możdżera i to naprawdę kawał solidnej muzyki. jestem pozytywnie zaskoczona bo nigdy nie przepadałam za tego rodzaju wokalem a tu proszę!:)
margaritka

Jul 15, 2014 12:26    Cytuj

Faktycznie w domu to coraz rzadziej, cześciej na mp3 w dordze, albo w samochodzie - tam mamy dobry sprzęt i zmieniarkę na 6 płyt więc można się roskoszować, nawet sopranem :) A o tej płycie czytaąłm gdzieś na onecie, Black hole sun ma naprawdę śweitny teledysk, mocny, ten Hitler i ogień.

Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu