Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
bezpieczne gry edukacyjne
- Treść
polecam zajrzeć na www.ekodzieciaki.pl, to fajny serwis z grami i zabawami edukacyjnymi o przyrodzie, ekologii i środowisku, moje chrześnice bawią się tam same już od wielu dni
Dzięki na pewno skorzystam ;-)
Widziałam, że jest tam fajny konkurs dla dzieciaków. Podobają mi się te edukacyjne nagrody.
Bardzo fajny ! Wciągający, i trzeba trochę z dzieckiem posiedzieć, wymyślić jakiś dialog, i nagrać to z nim. Ale jest przy tym mega zabawy, także warto !
To mi się właśnie podoba. Zabawa musi być kreatywna i angażować dziecko jak i rodzica. Widziałam, że jest dużo prac. Trzeba naprawdę mieć fajny pomysł aby wygrać.
Pomysł musi się spodobać dzieciakom, bo to one oceniają same siebie. Wydaje się, że im zabawniejszy, im ciekawszy tym większe szanse.
Konkurs trwa jeszcze parę dni, więc macie jeszcze szanse, usiąść z dziećmi, i coś nagrać i wysłać, i powalczyć ! :)
A ja zapraszam do mnie na www.debinski.edu.pl