dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

ferie dla dziecka 8 lat

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

katarinkaa

Jan 26, 2014 22:31    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Witam,

zbliżają się ferie a jeszcze nie do końca wiem gdzie posłać syna na ferie. szperałam trochę w internecie i trafiłam na kilka firm w których można bawić się lego na zajęciach. Michał każdą wolną chwilę spędza z klockami więc myśle, że to dobry trop.

może macie jakąś godną polecenia? ceny są przyzwoite tylko jeszcze żeby była jakaś na Ursynowie.

będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi.

Kasia mama Michała. 

Klaraaa

Aug 10, 2014 23:01    Cytuj
 Kasia, a pewna jesteś że to już czas? Nie będzie płakał? Jeśli nie to możesz popytać o doświadczenia fanów tego profilu -> https://www.facebook.com/kochamykolonie bo na forum, może być trudno o uzyskanie bezpośredniej rekomendacji :) a tam znajdziesz doświadczonych rodziców, prawdziwych użytkowników a nie anonimowe konta :)
Gohha

Aug 16, 2014 14:21    Cytuj
A czy to biuro BUT organizuje może zielone szkoły? i wycieczki szkolne? Niebawem rok szkolny a wrzesien i październik to dobry czas na wycieczki.
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu