dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Nie je warzyw - pomocy!

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Czapla

Mar 16, 2013 19:59    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Moje dziecko mniej więcej rok temu zrezygnowało z jedzenia warzyw. Nie jada zup, surówek ani warzyw w żadnej innej postaci, poza ziemniakami do obiadu. Jego dieta jest tez bardzo uboga w owoce, poza bananami i jabłkiem, nie tknie nic innego. Chcę zacząć podawać mu jakieś witaminy w pastylkach czy syropku, ale nie wiem co wybrać, bo strasznie dużo tego w aptece na półkach. Podajecie swoim dzieciom jakieś preparaty witaminowe? Jeśli tak, to jakie?

skarpeta

Mar 18, 2013 21:59    Cytuj
 Teraz w aptekach jest pełno tych preparatów, tyle że dla młodszych dzieci to w zasadzie są tylko takie lizaki z witaminami i żelki Galusie firmy Gal. Ja osobiście przepadam bardziej za żelkami, bo tak nie niszczą zębów i taniej to wychodzi. 
Czapla

Mar 18, 2013 23:31    Cytuj
 Żelki to chyba nie jest głupi pomysł, bo chyba każdy maluch przepada za żelkami. Lizaki odpadają, bo mój mały je gryzie, a to niezbyt dobre dla zębów. Poszukam tych Galusi, może znajdę u siebie w aptece.
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu