dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Problem z 6 latką

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

betka

May 08, 2012 11:24    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 U moich znajomych pojawił się problem z córcią, od świąt zaczęła moczyć się w nocy. Rodzice bacznie obserwują dziecko a ja ze swą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że wina nie jest po ich stronie, dziecko jest szczęśliwe. Zostały wykonane również badania moczu i wyniki są normalne. Czy ktoś miał podobne doświadczenia?
maritka

May 28, 2012 13:25    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
A czy wcześniej dziecku również zdarzało się zmoczyć, czy może problem powrócił nagle? Dobrze, że rodzice nie czekali tylko skonsultowali to z lekarzem. Jakie badania wykonano i co w końcu orzekł lekarz? Jeśli to moczenie pierwotne to prawdopodobnie samo minie ale moja uwaga taka byś poprosiła jednak lekarza o dodatkowe badania, np. usg jamy brzusznej.
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu