Nie znalazłam na forum wypowiedzi mam na temat laktacji i karmienia piersią a jest to ważny element życia młodej mamy :)
Jakie macie przeżycia związane z karmieniem piersią ? Jakieś problemy ? Jakie laktatory możecie polecić innym mamom ? Jakie produkty wspomagające okres laktacji ?
Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Laktacja
- Treść
Ponieważ nikt nie napisał nic odnośnie laktatorów to ja juz mam swój typ. Polecam Spectra 3 używałam i jest super. Regulacja siły ssania, cicha praca,dobra cena. Gdyby jakaś mama miała kłopot z decyzją to to jest dobry wybór.
Ja miałam problemy z laktacją, ale pomógł mi w tym femaltiker, proszek ze słodu jęczmiennego który rozpuszczałam w mleku. Wcześniej piłam karmi a teraz ten suplement się sprawdza,