dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Gdzie na ferie dzieciakami?

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

fionaa

Jan 26, 2012 20:30    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 moja starsza córka bardzo chce w ferie pojechać w góry, mówiłam, że nie bo mamy niespełna 2-letniego synka i nie chciałam go ciągnąć, ale mąż z córką mnie przekonali. Znacie jakieś miejsca, hotele, gdzie organizują jakiś program na ferie dla rodzin? byliście gdzieś i możecie polecić? 
Czapla

Jan 26, 2012 22:58    Cytuj

My byliśmy z dwójka małych dzieci w Bieszczadach, ale bez żadnej organizacji, na własną rękę. Mieszkaliśmy w małym pensjonacie, fajnie i przytulnie. Minus byl taki, ze pojechaliśmy jesienią i pogoda kompletnie nam nie dopisala, ciągle padało, więc dzieci wynudziły sie jak mopsy.

Jak będziesz szukała  hotelu, to zwróc uwagę na atrakcje dla dzieci, bo na zewnątrz z takim maluchem i tak długo nie posiedzicie.

fionaa

Jan 28, 2012 18:51    Cytuj
 no tak właśnie myślałam, dlatego najbardziej pasowałoby mi miejsce gdzie organizują coś dla dzieci, w ten sposób rodzice też mają chwilę na odpoczynek. W Bieszczadach nie byliśmy, ale ja jakoś bardziej myślałam albo o Sudetach albo Karkonoszach, nawet nie wiem czemu. 
Czapla

Jan 28, 2012 21:13    Cytuj

My wybraliśmy Bieszczady, bo tam mamy najbliżej, a wiadomo jak wygląda podróż z małymi dziećmi, zwłaszcza jak jedno cierpi na chorobę lokomocyjną. Z chęcią wybrałabym się w jakieś wyższe góry, pojeździła na nartach, ale musze poczekać aż maluchy podrosną i zaczną lepiej znosić podróż. Nawet nie wiem, czy w Bieszczadach są jakies atrakcje dla dzieci, jakoś się nie natknęliśmy, byliśmy jedynie w mini zoo, ale zimą to kiepski pomysł.

Na pewno odradzam Tatry, bo znając życie, będą strasznie zatłoczone, jak co roku. Może te Karkonosze, chyba nie są tak bardzo oblegane jak Tatry.

Znalazłam w necie taki hotel w Karkonoszach hotelconcordia.pl, gdzie mają oferty specjalne na ferie zimowe i mnóstwo atrakcji dla dzieci. Co o nim myślisz?

fionaa

Jan 29, 2012 22:29    Cytuj

o dzięki, w sumie czegoś takiego szukałam, jak Ci się udało znaleźć? i jeśli specjalnie dla mnie to serdecznie dziękuję :)

no wspólnie z mężem stwierdziliśmy, że hotel wygląda bardzo fajnie i co ważne mają jeszcze miejsca na termin który nas interesuje. A mnie najbardziej podoba się to uzdrowisko w pobliżu, nigdy nie miałam okazji odwiedzić takiego miejsca, wcześniej zawsze mówiłam, że jestem na to za młoda, a od urodzenia córki już zwyczajnie nie miałam jak i kiedy. Hehe, ogólnie coraz bardziej mi się podoba opcja tego wyjazdu, oby tylko dzieciaki się nie rozchorowały.

Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu