Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
jaka wybrac przytulanek dla niemowlaka???
- Treść
ma problem.... moja siostra urodzila synka no i zastanawiam sie co temu malemu szkrabowi kupic czy jakas zabaweczke czy moze cos do ubrania...? najchetniej to kupilabym mu jakas zabawke, przytulanek czy cos podobnego ale nie wiem czy nie jest za maly . jak myslicie?
niemowlęta uwielbiają przytulać główkę do czegoś miękkiego i delikatnego, czują wtedy zapach domu, mamy i swój co daje im poczucie bezpieczeństwa , mój synek nie zasypiał bez swojego mini kocyka - przytulanki z miłego weluru z kolorowymi metkami ,które idealnie sprwdziły się podczas ząbkowania . Mini kocyki pełne kolorowych metek
WWW.babyheaven.pl - wyjątkowy asortyment dla dzieci i rodziców.