Witam wszystkie mamusie:)
Muszę się podzielić wesołą nowiną.Nigdy nie nie miałam szczęscia do wygranych, a tu proszę.
Potrzebowałam dla mojej 6- letniej córki kaloszy.Niestety w moim miasteczku nie ma za wiele wyboru jeśli chodzi o kaloszki dziecięce, a córka koniecznie chciała różowe kalosze księżniczek z Disneya, ponieważ ma bzika na ich punkcie:) Jak tu nie kupić swojej małej, kochanej strojnisi?
Zaczęłam szukać w internecie i mimo, że nie jestem przekonana do zakupów internetowych, to zaryzykowałam:)I znalazłam piękne kalosze księżniczek.
Mało tego, że zrobiłam zakupy w tym sklepie to wzięłam udział w konkursie.W sumie tak bardziej dla "jaj" w ogóle nie brałam tego na poważnie.
Kiedy kurier przyniósł paczkę...Tego nie da się opisać jakie szczęście widać było w oczach mojego dziecka.Ja również byłam szczęsliwa, bo miałam problem z głowy.Dziecko szczęśliwe, a ja tym bardziej bo spełniłam swoją obetnicę.Miesiąc później dostałam telefon z tej firmy, że wygrałam bon o wartości 300 zł do wykorzystania u nich na sklepie!Super sprawa, bo akurat kupiłam małej rzeczy na jesień.Ostatnio widziałam, że zrobili kolejny konkurs tym razem na facebooku http://www.facebook.com/media/set/?set=a.160152870742831.38126.114087085349410&type=3#!/photo.php?fbid=160152904076161&set=a.160152870742831.38126.114087085349410&type=3&theater
Dziewczyny naprawdę warto brać udział w konkursach!Nic się na tym nie traci a można tylko zyskać!
Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |