Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Edukacyjne kolorowanki dla dzieci
- Treść
Jakie edukacyjne kolorowanki dla dzieci polecacie ? Z własnego doświadczenia wiem jak ważny jest dobór odpowiednich kolorowanek i ile potrafią wnieść pożytecznych rzeczy w edukację dziecka. Czekam na propozycje...
W Poznaniu w Eurokioskach pojawila sie gazetka dla dzieci CUDACZEK - widzialam ją rewelacja:) Numer pilotazowy ,ale znajdziesz tam naprawde fajne rzeczy. Kosztuje kolo 8zl ale jest dla dzieciaczkow 6-8lat wiec nie wiem czy pomoglam:)Kolorowanki, i proste wycinanki i takie tam ciekawostki dla najmlodszych - inspirujace. pozdrawiam
Ja polecam kolorowanki ze sklepu internetowego http://www.vipdzieciece.pl Jest to sklep w którym sprzedaje się głównie książki dla dzieci.
Najlepiej przygotować coś własnoręcznie