Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Praca w domu
- Treść
Hej dziewczyny, jak godzić pracę w domu z posiadaniem małego dzieciątka? Urodziłam 3 m-ce temu, a pracuję jako wolny strzelec i teraz to jakieś kombinacje alpejskie muszę wykonywać, żeby cokolwiek zrobić. Nie wiem, chyba jestem słabo zorganizowana. Poradźcie coś, jak to wszystko poukładać, bo mam zlecenia, potrzebuję kasy, a nie mam kiedy pracować :(
myślę, że zorganizowanie przyjdzie z czasem :)
Wszystko da sie poukładać. Sama pracuję w domu, dziecko małe a zlecenia trzeba obrobic :) Mnie pomagaja troche babcie- wychodza na spacery i mam chwilkę luzu, a jak ich nie ma wkładam dzieciaczka do hustawki , stawiam koło siebie i maleństwo ise huśta, oglada zabaweczki , słucha muzyczki i się relaksuje:) To świetny patent :) Kupiłam specjalnie taką nieco fajniejszą hustawkę Graco Sweetpeace żeby wszystko za mnie robiła :) Buja w kilku predkościach, wibruje, nasladuje ruchy kołysania na rekach , ma przyjemne odgłosy, zabawki, lustereczko i odtwarzacz mp3 od razu wbudowany. Stawiam to cudo koło siebie, malucha do srodka i do kompa :) Praca wre:)