Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Odkurzacz robot
- Treść
Cześć, chciałabym się zapytać: czy ktoś z was używa odkurzacza – robota? Chodzi mi o takie odkurzacze automatyczne, samojezdne, co to wystarczy położyć na podłodze i sam sprząta. Sprawdza się to? Dobrze czyści?
późno masz pierwszą odpowiedź, ale napiszę, może przeczytasz. Tak, ja posiadam taki odkurzacz, sam sprząta, działa cichutko. w sumie tylko schody zostawia mi do sprzątania i gruby włochaty dywan, z cieńszymi sobie już radzi :) trzeba mu troszkę ogarnąć mieszkanie żeby się nie zaczepiał, ale sprząta naprawdę dokładnie, jeździ kilka razy po jednej powierzchni. Piszę o moim modelu, niekoniecznie działają tak wszystkie, ja mam taki http://www.robojet.pl/product_info.php?products_id=8&osCsid=578066d6711cfa7222f1b1098322e83c to jest Robojet Smooth Premium
Ja bym taki chciała co by za mnie sprzątał:)
Tez bym takim odkurzaczem nie pogardziła :)
to ja powiem że ja tam wolę sobie sama sprzątnąc:D dla mnie gorsze jest właśnie takie ogarnianie niż samo odkurzanie i mycie;)