dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Chusty dla maluszków

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Florka

Feb 27, 2011 18:52    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 Chusty dla dzieci to jest naprawdę dobry wynalazek. Ja się co prawda do nich z początku kompletnie nie mogłam przekonać, ale przeszły mi wszystkie obawy jak zobaczyłam koleżankę z pracy na ulicy, latem, jak nosiła w takiej chuście swojego Damianka. Tylko uważajcie na to, jaką tą chustę kupujecie bo są różne rodzaje. W tym artykule je całkiem fajnie omówili: http://portal.pycia.com/2011/01/chusty-do-noszenia-dzieci-2/
pierozek

Mar 07, 2011 10:53    Cytuj

witam

zgadzam się z koleżanka, że chusty to jest bardzo dobra sprawa

sama uczę się właśnie nosić mojego miesięcznego synka w chuście

do wypróbowania zainspirowała mnie wypowiedź specjalistki, przesyłam link do tej wypowiedzi, a może więcej pań się tym zainteresuje, jest to na pewno lepsze od sztywnych nosideł

www.swiadomamama.pl/forum/114

pozdrawiam

KidiSklep

May 10, 2011 21:23    Cytuj

Kiedyś był artykuł o chustach i nosidełku. Jak myślicie,co się lepiej sprawdza i gdzie dziecko jest bardziej bezpieczne?

Pozdrawiam www.KidiSklep.pl  

bindi

May 25, 2011 14:11    Cytuj

hej, ja mialam okazje nosic i w tym i w tynm

nosidelko jest dobre gdy nie mamy zbyt wiele czasu do ogarniecia sie z malym w jakichs pilnych sprawach

chusta jest fajna gdy mamy wiecej czasu

obie rzeczy sa dobrym dodatkiem

roznie za to bywa z cena, ale na przyklad womar ma oba produkty w przystepnej cenie, zaplacilam 90 zl za chuste i 80 zl za nosidelko a drozsze chusty kosztuja 150 zl..

Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu