dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Bajki dla 3-latka

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

Kamil0906

Feb 12, 2011 11:42    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 Witam, otóż mam pytanie. Szukam bajek dla mojego 3-letniego synka. Oczywiście, staram się spędzać z nim jak najwięcej czasu, ale nieraz bajki są konieczne, chociażby przy jedzeniu, jak się nie zapatrzy na bajkę to nic nie zje :) Chciałbym aby były to bajki bez przemocy, wpajające dobre nawyki itp., ale też żeby nie były, że tak powiem "komiczne" albo może "żałosne" jak Świnka Peppa itp. Takie, gdzie dużo się dzieje, bo to bardzo ruchliwy chłopak :) Znacie takie? Prosiłbym abyście wymienili tytuły.
majur

Mar 07, 2011 22:08    Cytuj
 Zachęcam do odwiedzenia stronki Bajunia.pl - bajki dla dzieci. Jest to serwis nowy. Z zasady nastawiony jest na publikację nowych, jeszcze nie znanych bajek pisanych przez rodziców i wychowawców. Może coś się tam przyda.
Mamooszka666

Mar 29, 2011 14:50    Cytuj
 A klasyczne polskie kreskówki typu "Bolek i Lolek"? nie dają rady?
ehhh

Dec 21, 2011 22:23    Cytuj

Ja polecam te bajki które my oglądaliśmy, były fajne i bez przemocy, a teraz albo jest przemoc albo ogłupiają jak teletubisie

lala mówi pa pa :)

beatka19

Feb 24, 2012 10:33    Cytuj
 Ja polecam bajki do słuchania. Kilka znajdziesz tutaj: http://ksiazkadladziecka.pl/pl/audiobooki
lolu

Feb 26, 2013 18:04    Cytuj
 Moi oglądają na kanale mini mini, literkowe chochliki, świat słów - to dwie bajki które bardzo polecam. mój 4 letni syn dzięki nim umie literować po angielsku, 
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu