dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Zabawy z dzieckiem zimą

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

ewelka

Jan 27, 2011 23:13    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

W co się bawić z dzieckiem zimą?

• pisanie na śniegu;
  • lepienie ciekawych figur ze śniegu;
  • skok w dal  na  śniegu 

Więcej pomysłów znajdziesz na sronie http://www.dla-dzieci.com.pl/wychowanie_dzieci_1,231.html

AgnesS

Feb 04, 2011 10:39    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 Ja często zabieram swoje dzieci do Krainy Zabawy Tęcza. To naprawdę fajne miejsce gdzie dzieciaki bawią się wspólnie z innymi rówieśnikami w różne nowe gry i zabawy, które na prawdę pobudzają wyobraźnię. Najfajniejsze są zajęcia plastyczne które najbardziej podobają się moim dzieciakom. Przy okazji takich zabaw dzieci nauczyły się koleżeńskości i pracy zespołowej i odpowiedzialności. Przyznam, że ja również lubię tam bywać ponieważ jest tam mała przytulna kawiarenka z dobrą kawą, gdzie poznałam innych rodziców, z którymi znamy się już z widzenia a nawet zawiązały się relacje koleżeńskie. Podsumowując jest to na prawdę dobre miejsce spotkań dla rodziców i dzieci zimą polecam wszystkim!Szczegóły możecie znaleźć na stronie internetowej www.tecza-skorosze.pl.
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu