dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Mikołajki tuż tuż, co kupić maluchowi? Ja wiem :-)

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

maniula06

Nov 25, 2010 14:14    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Witam wszystkie Mamy i nie tylko.

Ostatnio szukałam czegoś ciekawego na prezent dla mojej pociechy (ma 8m) i natknęłam się na fajny sklepik. To jest raczej sklepik dla niemowląt i dzieci do 2 latek. Szukałam raczej dodatku do prezentu a nie czegoś dużego i drogiego. Mają tam świetne body z zabawnymi nadrukami, wyprawki niemowlęce uroczo zapakowane w zestawy prezentowe oraz przepiękne grzechoczące skarpetki :-) Naprawdę polecam. Aha, co ważne - szybka dostawa!

www.SklapPAJACYK.pl

Pozdrawiam

Szczęśliwa Mamuśka

Regina

Nov 29, 2010 21:29    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

To nie jest forum dla niemowlaków, ale dla starszych dzieci:)

Ja też zastanawiam się, co wybrać, zwłaszcza dla dzieci znajomych i chrześniaków. Tradycyjnie kupujemy mniejsze prezenty na Mikołajki. Zastanawiam się np. nad produktami piśmienniczymi (np. te kolorowe od Stabilo - to w końcu ma być prezent), które przydałyby się maluchom w szkole... 

Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu