Ja zaczęłam się ostatnio przekonywać do czegoś takiego jak chusty dla niemowląt. Na tej stronie właśnie można o chustach poczytać, o tym jaki wpływ na rozwój dziecka na dotyk matki, no i jak należy chusty wiązać i nosić w nich maluszka. Sama póki co swojej chusteczki nie posiadam, ale jak już się zdecyduję i kupię, to dam znać jak mi się w nich moją mysię nosi ;)
Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
Chusty i nosidełka
- Treść
Jest już jeden temat o chustach na forum,powinnaś tam zajrzeć i dowiesz sie ciekawych rzeczy. Osobiście uważam,że to bardzo wygodne i bezpieczne rozwiązanie. Mamy chustę i jesteśmy z niej zadowololeni.
Pozdrawiam www.KidiSklep.pl
chusty to fajna rzecz, do noszenia na luzie, troche czasu trzeba poswiecic na nauke a pozniej kazdorazowo wiazanie ale polecam jako alternatywe dla nosidelek, konkretnie moge polecic chuste be close zaffiro z womara
o ja tpolecę chusty Nati, dobrze mi służyły:)