dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Pamiętnikowa mania

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

miksia

Sep 09, 2010 14:16    Cytuj
Punkty: 1   Głosuj

Słyszeliście a akcji z misiami sagi??

herbatasaga.pl

może reklamę w tv widzieliście?

Ostatnio przyłapałam dziecko przy czytaniu pamiętnika misia frania na epulsie...odpowiedziało mi, że koleżanki z klasy czytają pamiętniki napisane przez misiaki i biorą udział w konkursach...heh

Kupiłam herbate z misiem....( szkoda, że zabawki są tylko w paczkach z czarną herbatą :( ) no i teraz dziecko ma misia Tole czy Kole jakoś tak i się bawi...

czego jeszcze nie wymyślą :D

Ale w sumie mam już pomysł na zbliżające się urodziny mej kruszynki...Pamiętnik będzie w tym wypadku chyba najlepszą opcją :D 

Gohha

Sep 14, 2010 21:15    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj
 Ja pierwsze co jak dowiedziałam się o konkursie Sagi to zaopatrzyłam się w nowe opakowanie Sagi :D moje dziecko bardzo je lubi, mamy całą kolekcję poprzednich misi dodawanych do herbatki. Teraz myślę że kupując herbatę łatwo uda mi się zebrać 5 kodów i zawalczyć o dużego Misia albo o kaskę na urodziny :D
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu