dzieci.eu

Przyłącz sięLogowanie
Forum

Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki.

Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki.
Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach.

Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :)
Przyłącz się już teraz!

Wyprawka

Nowy temat
Odpowiedz
Oflaguj/Odflaguj

• Autor
  • Treść

udzik

Mar 23, 2010 10:08    Cytuj
Punkty: 0   Głosuj

Wiram

Spodziewam się dziecka :) Chciałbym zwrócić się o pomoc  co będzie potrzebne zarówno dla mamy jak i dzidziusia (będzie to dziewczynka). Zakupiłem już kilka produktów (podkłady, wkładki, sterylizator, butelkę, okrycie kąpielowe, łóżeczko, wanienkę, wózek, smoczek) ze strony www.mirabell.pl gdyż znajomy mi polecił tę stronę. Żona również zamówiła kilka produktów z tej strony (tak to jest jak kobieta ma dostęp do konta) no ale nadal chciałbym się dowiedzieć co będzie potrzebne dla dzidzi. Proszę o pomoc.

Florka

Feb 28, 2011 02:28    Cytuj
Jeśli będziecie szukali fotelika to polecam fotelik samochodow  X-Lander, słyszałam o nim same pozytywy, a w dodatku foteli tej firmy ma moja siostra i bardzo jest z niego zadowolona
Florka

Feb 28, 2011 02:31    Cytuj
 o i jeszcze jedno mi się przypomniało ;) jeśli interesuje was taka pościel dla niemowląt, to gorąco mogę ją Wam polecić ;) sprawdza się świetnie bo sama taką kupiłam dla swojej dzidzi!
Wszelkie prawa zastrzeżone | Webdesign zadylak.pl
Copyright 2008 www.dzieci.eu