Zdjęcia i filmy. Pochwal się swoimi pociechami twórz albumy i zamieszczaj zdjęcia. Pokaż znajomym jak psocą i dokazują, lub przeciwnie jakie grzeczne są Twoje dzieciaki. Ogłoszenia. Znajdź opiekunkę, sprzedaj ubranka lub zabawki. | Porady. Poradź się bardziej doświadczonych rodziców na naszym forum, pomóż innym rodzicom w ich problemach. Blogi. Poprowadź blog, podziel się z innymi rodzicami swoimi radościami i smutkami. Napisz jak wygląda życie rodzica :) |
Przyłącz się już teraz! |
leczenie w maciezysntwie?
- Treść
Bardzo chcielibysmy z mezem zostac rodzicami, ale niestety mamy z tym problemy. Zrobilismy juz podstawowe badania i okazalo sie, ze ja mam problemy z plodnoscia. Nie zamierzamy tego ta zostawic dlatego zaczelismy rozgladac sie za osrodkiem leczenia nieplodnosci. znajoma polecila mi macierzysntwo. mowi,ze jej kuzynka sie tam leczyla i bardzo sobie chwalila klinike, pana doktora. chcialabym jednak poznac opinie innych na temat macierzynstwa? czy ktos sie juz tam leczyl? bardzo prosze o opinie!
Musicie też pamiętać jak już się Wam uda o niezbędnych rzeczach które przydają się przy wychowywaniu dzieci ;) jeśli chodzi o fotelik to warto zainwestować się maxi cosi, foteliki samochodowe tej firmy są świetnie jakościowo. Rozejrzyjcie się, może coś Wam wpadnie w oko. Generalnie mają ładną kolorystykę i tapicerki całkiem przyjemne w dotyku. Ja polecam, bo serio produkty są warte swojej ceny.
Myślę, że dobrze jest trafić na dobrą klinikę z fachową obsługą, ale najpierw upewnij się że faktycznie jest taka potrzeba, ja też miałam walczyć z niepłodnością a nie zdążyłam bo zaszłam w ciążę